Spring is in the air

lentebanner2018grDe Isseltaler Musikanten gaan het voorjaar tegemoet met twee ‘Frühlings’-optredens. In Maasbree spelen zij op het festival van Blaaskapel de Breethaler en in Gorssel spelen zij op haar eigen Frühlingsfest der Blasmusik. Kom het voorjaar vieren!

Frühlingsspaβ in Maasbree

Op zondag 4 maart 2018 organiseert blaaskapel De Breethaler voor de 6e keer het muziekevenement ‘Frühlingsspaβ’ in samenwerking met Niëns Horeca. Het kapellenfestival start om 11.00 uur, de zaal is open vanaf 10.30 uur en de entree is gratis.

23658380_1648405128512965_8110958987721678597_n

De volgende kapellen kunt u beluisteren:
Blaaskapel De Breethaler
Holand’anka
Isseltaler Musikanten
Západská Westkapel

De veelzijdigheid van deze kapellen en de afwisseling van Egerländer, Böhmische, Mährische, alsmede een touch van populaire blaasmuziek, maakt dit evenement tot een gezellige en luisterrijke middag. Niet alleen voor de vaste fans en liefhebbers van blaasmuziek, maar ook voor iedereen die een gezellig middag wil beleven.
Het belooft dus op voorhand een geslaagde dag te worden.

We hopen u van harte te mogen begroeten op zondag 4 maart bij Frühlingsspaβ in zaal Niëns, Baarlosestraat 4 in Maasbree. Meer informatie treft u aan op de website van de organisatie: http://www.breethaler.nl/nl/fruhlingsspass

Frühlingsfest der Blasmusik Gorssel

De Isseltaler Musikanten uit het Gelderse Rheden geven opnieuw in Gorssel een gezellig ‘Frühlingsfest der Blasmusik’. Het voorjaarsfeest wordt gehouden op zondag 25 maart 2018 in Stichting Sport- en Cultureel Centrum ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55 te (7213 XD) Gorssel. De aanvang is 11.30 uur en de zaal gaat om 10.30 uur open.  In samenwerking met het bestuur van ’t Trefpunt gaat het succesvolle optreden van vorig jaar op herhaling.

Frühlingsfest der Blasmusik

Dirigent Cyrille van Poucke heeft met het orkest voor het ‘Frühlingsfest’ een mooi programma voorbereid. Diverse werken van Ernst Mosch und seine Egerländer Musikanten en andere (jonge) Böhmische componisten zullen de revue passeren. De ‘Isseltaler Musikanten’ werden 40 jaar geleden opgericht aan de boorden van de IJssel in de gemeente Rheden. Hier ligt ook de oorsprong van de naam van het orkest (IJsseldal).  De Isseltaler Musikanten zijn gespecialiseerd in de Egerländerblaasmuziek.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Trefpunt. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 8,50 per persoon. Aan de zaal op de dag van het concert kosten de kaarten € 10,00. U kunt ook  kaarten bestellen per e-mail info@isseltalermusikanten.nl

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s