Theaterconcert ‘Blasmusik uit het Isseltal’

Theaterconcert van de Isseltaler Musikanten o.l.v. Cyrille van Poucke

‘Blasmusik uit het Isseltal’ in Schouwburg Amphion

De Isseltaler Musikanten geven onder de titel ‘Blasmusik uit het Isseltal’ een coronaproof theaterconcert op zondagmiddag 18 oktober in Schouwburg Amphion te Doetinchem. De aanvang is 14.00 uur.

De Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke staan op verschillende podia in Nederland en in het buitenland. Een theaterconcert in Schouwburg Amphion, onlangs wederom uitgeroepen als het beste theater van Nederland, mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zondag 18 oktober is het zover. Het orkest neemt het publiek tijdens het theaterconcert mee op een rondreis door de Böhmische- en Egerländerblaasmuziek. De diverse polka’s, walsen en marsen worden tijdens het theaterconcert ingeleid door de dirigent zelf.

Coronamaatregelen in Amphion vanaf oktober

De toegangsprijs is € 15,00 en is inclusief een drankje. Kaarten reserveert u makkelijk via deze website. Telefonisch bestellen kan ook. Belt u dan tussen maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur met de kassa van Schouwburg Amphion: 0314 – 376 000 (behoudens in eventuele vakantieperiodes, raadpleeg de website dan). De kassa is tevens een uur voor de voorstelling geopend. Meer informatie over het bestellen van kaarten.

Alle info over het optreden van de Isseltaler Musikanten vindt u op de website van de schouwburg.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s