Quattro Poly uit de Allgäu in de Liemers

Blasmusik voor jong en oud in de Liemers 

Duiven – De Isseltaler Musikanten gaan in Duiven hun verjaardag vieren met een ‘Isseltaler verjaardagsconcert’. Op zaterdag 7 mei 2022 komt de groep Quattro Poly uit de Allgäuer Alpen naar Nederland. Dit gezelschap brengt ‘hochkarätige Blasmusik’. De Isseltaler Musikanten treden deze avond uiteraard ook op.

Tot eind maart zijn er zogenaamde Early Bird-kaarten te koop, waarmee extra korting op de entreeprijs wordt gegeven.

Quattro Poly

‘Quattro Poly’ is een zevenkoppig gezelschap van Allgäuer origine met een muzikaal spectrum dat varieert van traditionele ‘Blasmusik’ tot groovy moderne klanken. De groep slaat een muzikale brug tussen liefhebbers van traditionele blaasmuziek en liefhebbers van meer eigentijdse blaasmuziek.

Quattro Poly

Passie voor topklasse ‘Blasmusik’, onstuitbare speelvreugde en muzikaal experiment heeft de groep sinds 2007 verenigd en geeft de motivatie om op het podium voor het publiek vol gas te geven.

Met een massieve sound en op een humoristische en charmante wijze, speelt ‘Quattro Poly’ een repertoire, dat voornamelijk bestaat uit eigen composities. Iedere blaasmuziekliefhebber komt gegarandeerd aan zijn trekken of hij of zij nu oud of jong is.  Zowel de gezelligheidstoehoorder als de ‘Blasmusik’-fanaat raakt onder de indruk van dit gezelschap.

Dankzij haar eigenzinnigheid en haar muzikale klasse is ‘Quattro Poly’ inmiddels een constante factor geworden in de blaasmuziekscene en zijn de muzikanten graag geziene muzikale gasten bij tal van hoogtepunten van de blaasmuziekwereld. ‘Quattro Poly’ speelt overal waar goede ‘Blasmusik’ de waardering vindt die het verdient. De muzikanten hebben onder meer op de podia van ‘Woodstock der Blasmusik’, ‘Zauber der Blasmusik’ en ‘MusikPROB’ gestaan en komen nu voor het eerst naar Nederland. 

Isseltaler Musikanten

Voordat Quattro Poly het podium betreedt, zullen de Isseltaler Musikanten optreden. Deze muzikanten onder leiding van Cyrille van Poucke spelen op hoog niveau traditionele en nieuwe Böhmische blaasmuziek. Sinds de oprichting in 1977 is de kapel haar Böhmische Egerländerroots trouw gebleven. 

Gedurende haar 45-jarig bestaan is het blaasorkest uitgegroeid tot een toonaangevende kapel. Met gemiddeld 12 optredens per jaar zijn de muzikanten op de bühne te vinden, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Het orkest speelde in Zuid-Tirol op het muziekfeest in Tramin, is regelmatig te gast in Hamminkeln (Duitsland) bij de destilleerderij van de befaamde Isseltaler Kruidenlikeur en staat in mei 2022 geprogrammeerd op de 3e editie van het Open Air festival Blechlawine in Mayrhofen (Oostenrijk). 


Waar en wanneer?    

1651950000

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Isseltaler verjaardagsconcert

Het Isseltaler verjaardagsconcert wordt gehouden op zaterdagavond 7 mei 2022 in Cultuurcentrum DE OGTENT, Remigiusplein 9, te (6921 BL) Duiven. De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. 

Tot eind maart 2022 zijn er Early Bird toegangskaarten voor de prijs van € 15,50 te bestellen in de ticketshop, dus niet wachten met het kopen van een toegangsbewijs.

De normale toegangsprijs bedraagt € 18,50 per persoon. U kunt ook kaarten bestellen via 026 – 38 20 245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s